Sponsors

Borage Team

We zijn verheugd dat het Borage team uit Antwerpen 10.000 euro schenkt aan Detectin Traffic om SofAlert mee te ontwikkelen. Dank je wel aan mama Christel, zussen Carmen en Louise en vriendin Lauren van BORIS LAUWERS, die omgekomen is in een verkeersongeval in Antwerpen met een vrachtwagen in oktober 2017. Ook de vele vrienden en sympathisanten willen we bedanken, want ook dankzij hen ontvangen wij deze gulle bijdrage. Zij zijn een hele hechte groep vrienden en familie die Boris en Matti nooit zullen vergeten en er alles aan doen om hen te blijven eren. Ze geloven heel erg in ons project en we zijn hen heel dankbaar. We doen ons uiterste best om SofAlert op de markt te krijgen.

VERGO

We zijn verheugd te melden dat VERGO (nationaal en internationaal transport, opslag, overslag en distributie) uit de gemeente Zemst ons financieel steunt bij de ontwikkeling van het vernieuwde concept van SofAlert. We zijn VERGO dankbaar voor hun steun en geloof in het SofAlert-concept.

De Limburgse Truckers VZW

De Limburgse Truckers VZW hebben een Truckrun georganiseerd op 15 december 2018 in Genk. Omdat ze ons project veelbelovend vinden en onder de indruk waren van onze inzet iets te doen aan dit groot maatschappelijk probleem hebben ze besloten om een deel van de opbrengst aan SofAlert te schenken. De opkomst was daar enorm en we het goede nieuws gekregen dat ze ons 10.596,46 EUR gaan schenken.

We zijn hen hier uiteraard heel dankbaar voor net zoals al onze sponsors trouwens.

Zie ook: “Aankondiging sponsoring AKKA Technologies